Общи условия

Написано от: BGPaleti.com
Запознайте се с нашите общи условия, които имат за цел да уредят условията при които вие може да използвате нашият уеб сайт www.bgpaleti.com, наричан по-долу за краткост "уебсайта". Уебсайтът е създаден и се управлява от МУУН ИНФИНИТИ ЕООД с ЕИК 205445013, по-долу наричан за краткост "Оператор".

Данни за връзка с нас:

E-Mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
Телефон: +359 884872240

Уебсайтът се използва от потребителя, който се съгласява с настоящите общи условия:

1. Интелектуална собственост

1.1 Всички права върху интелектуалната собственост по отношение на информационните ресурси и съдържанието на уебсайта се Упражняват от Оператора. Същите са защитени от Закона за авторското право и сродните му права и всяко използване на съдържание от Уебсайта без съгласието на Оператора е нарушение на закона, от което може да последва гражданска, административно наказателна или наказателна отговорност.

1.2. При копиране или възпроизвеждане на информация вън от допустимото, както и при всяко друго нарушение на правата на интелектуална собственост върху ресурсите на Оператора, Операторът има правото да претендира обезщетение и за претърпените преки и косвени вреди в пълен размер.

2. Ограничаване на отговорността

2.1. Операторът предприема необходимите мерки, за да поддържа съдържанието на Уебсайта актуално, но не носи отговорност за действителната актуалност на същото. Във връзка с това Операторът не носи отговорност за вреди, в това число преки и косвени вреди, включително пропуснати ползи, които потребител на Уебсайта би понесъл при каквито и да е обстоятелства, свързани с публикуваното съдържание на Уебсайта и достъпа до същия. Използвайки Уебсайта, потребителите поемат всички рискове, свързани с това, включително всеки риск за крайни потребителски устройства, софтуер или данни на потребителите.

2.2. Доколкото в съдържанието на Уебсайта се съдържат препратки към съдържание, позиционирано извън същия потребителят е запознат с факта, че Операторът няма контрол върху същото и не носи отговорност за последиците от активиране на препратки, водещи извън Уебсайта.
Операторът не носи отговорност за злонамерени действия от страна на трети лица, обект на които би могъл да стане потребителя, при използване на Уебсайта.
Потребителят използва Уебсайта на своя отговорност.

3. Регистрация на потребители

3.1. Операторът запазва правото си да предоставя част от съдържанието на Уебсайта единствено на потребители, които са регистрирали свой потребителски профил на Уебсайта. Съответното съдържание, ограничено единствено до регистрирани потребители, следва във всеки един момент да бъде обозначено като такова от страна на Оператора.

3.2. При създаване на потребителски профил потребителят се съгласява, че Операторът ще обработва неговите лични данни съобразно с правилата на Политиката за защита на лични данни, публикувана на Уебсайта.

4. Използване на уебсайта

4.1. Доколкото Операторът е предвидил възможност за потребители да качват съдържание в Уебсайта, същите следва да не качват клеветническо, нецензурирано, обидно, порнографско или по друг начин незаконно или противоречащо на морала съдържание.

4.2. Потребителите следва да използват Уебсайта добросъвестно, в това число да не предприемат злонамерени действия, които да могат да се отразят на достъпността на съдържанието за трети лица или използването на Уебсайта изобщо.

5. Условия за закупуване на миксиран палет с върната стока от Европа

5.1. Всички предлагани палети са с фиксирана цена с ДДС и индивидуално съдържание, неразпечатани.

5.2. Издаваме фактура за всеки закупен палет.

5.3. Всеки клиент първи разпечатва палета.

5.4. Възможни са липсващи стоки в палетите.

5.5. Стоките са върнати пратки - не инспектирана - непроверена.

5.6. В палетите се съдържат стоки - миксирани от Категории A/B/C - като няма яснота от кои категории са стоките в избраният от вас палет. Възможно е да има стоки от всички категории, като основно B/C и по-рядко стоки от категория A.

Категория А: Нови стоки в оригинални кутии;
Категория B: Нови стоки без кутия, стоки изпробвани и върнати;
Категория C: Повредени стоки при транспорт, неработещи, без кутия;

5.7. Разпечатан палет от клиента, не може да бъде върнат обратно.

5.8. Палета се получава директно от складовата база в град Пловдив на улица Георги Кондолов №6. Може да отворите палета и товарите в кола, пикап, комби, микробус. Подсигурена е палетна количка за извозване на палета до вашият автомобил.

5.9. Плащане на палета

Плащането става предварително по Банков път, в Брой на място, Revolute, iCard, Transcard, Epay, EasyPay или с карта на място чрез ПОС Терминал. Не приемаме плащане с Наложен платеж.

МУУН ИНФИНИТИ ЕООД
УниКредит Булбанк
BG15UNCR70001523455707


5.10. Доставка на палета

Доставка в Пловдив и региона се заплаща на курс 50 лв с ДДС, един курс може да съдържа максимум 5 броя палети. 2 курса 80 лв с ДДС, 3 курса 120 лв с ДДС. Заявка един ден предварително.

Доставката извън Пловдив се заплаща 45 лв с ДДС за един брой палет до офис на ЕКОНТ и 50 лв с ДДС до адрес на клиента.

6. Други

6.1. Операторът запазва правото си да изменя настоящите общи условия по свое усмотрение като във всеки един момент актуалните условия за ползване на Уебсайта ще бъдат публикувани на същия.

6.2. По всички неуредени от настоящите Общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото законодателство на Република България.